Tietojen palautuksen vaiheet

keskiviikko 10. elokuuta 2016 - Jyri Pohja

Jokainen tapaus on ainutlaatuinen. Aloitamme työn tutkimalla tallennusvälineen, jolloin paikallistamme todellisen syyn tietojen menettämiseen ja selvitämme vahinkojen laajuuden. Jokainen toimeksianto on näin ollen erilainen riippuen mm. tallennusvälineen tyypistä, tallennuskapasiteetista, tiedostomuodoista ja käyttöjärjestelmästä.

Vaihe 1: Ilmainen neuvonta

Soita meille numeroon (09) 2727 210, asiantuntijamme palvelevat yritysasiakkaita vuorokauden ympäri ja yksityisasiakkaita arkisin klo 8.30 – 16.30.

Asiakaspalvelumme keskustelee kanssasi vahinkotapahtumasta, minkälaisesta tallennusvälineestä tai tallennusjärjestelmästä on kysymys, minkälaisia tietoja on menetetty ja miten kova kiire tietojen palautuksella on. Annamme sinulle myös ensimmäisiä toimintaohjeita ja kerromme erilaisista palveluvaihtoehdoistamme.

Vaihe 2: Toimitus Ibas Kroll Ontrackille

Kun olet päättänyt käyttää palveluitamme, tilaamme kuriirin noutamaan tallennusvälineesi ilmoittamastasi osoitteesta Helsingin laboratorioomme. Suomen alueella tapahtuvasta noutopalvelusta emme veloita mitään.

Tallennusvälineen pakkaaminen

Pakkaamisessa on parempi pelata varman päälle. Katso videoltamme, miten kiintolevy tulisi pakata.

Vaihe 3: Analyysi

Ensimmäisessä vaiheessa tutkimme tallennusvälineen ongelmien paikantamiseksi ja vahinkojen laajuuden selvittämiseksi. Jokainen toimeksiantomme on ainutlaatuinen riippuen mm. tallennusvälineen tyypistä ja palautettavien tietojen tyypistä sekä määrästä.

Analyysin perusteella selviää, missä määrin tietojen palautus on mahdollista. Teemme analyysistä raportin, jossa kerrotaan käytettävissä olevat tietojen palautusvaihtoehdot ja näiden arvioidut kustannukset sekä toimitusajat. Raportin liitteenä toimitamme kattavan luettelon kaikista löytämistämme tiedostoista ja arviot niiden kunnosta. Näin ollen tiedät ennen kuin sitoudut tilaamaan varsinaisen palautustyön, mitä rahallasi tulet saamaan.

Vaihe 4: Tietojen palautus

Tutustuttuasi raporttiin, voit päättää ryhdytäänkö varsinaiseen tietojen palautustyöhön. Aloitamme tietojen palautuksen vasta kun olemme saaneet hyväksyvän vastauksesi tarjoukseemme.

Jos laitteessasi on mekaanisia vikoja, tarvittavat varaosat löytyvät yleensä suoraan varastostamme. Kaikki toimeksiantosi suorittamiseen tarvittavat varaosat sisältyvät luonnollisesti hintaan.

Vaihe 5: Toimitus asiakkaalle

Palautetut tiedostot toimitetaan asiakkaalle yleensä salatussa muodossa ulkoisella USB-kiintolevyllä, joka jää asiakkaalle varmuuskopioksi tulevaisuutta varten.

 

img_600x600_shirtontrack

Soita ja pyydä apua heti!